קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

תבשיל בשר ים תיכוני

תבשיל בשר ים תיכוני
אם יש לכם בשר בקר, קישואים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תבשיל בשר ים תיכוני עם פסטו זית ירוק, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו תבשיל דגים ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קישואים בתחתית תנור חשמלי איטי 3 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים בשר בקר ומרכיבים הנותרים. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה 5 שעות או עד הבשר רך. לחלופין, לכסות ולבשל על הגדרה גבוהה 1 שעה; להפחית להגדרה נמוכה, ולבשל 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
הסר ולהשליך מקל קינמון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)