תבשיל בשר מקסיקני
תבשיל בשר מקסיקני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1057 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בירה לאגר, קינמון טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל בשר מקסיקני, תבשיל מקסיקני בקר ושעועית, ו תבשיל בשר מקסיקני מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
גזע וזרע את הצ ' ילי ומניח בסיר עם מלאי בשר מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות כדי reconstitute (ראה הערה של קוק).
מחממים תנור הולנדי גדול עם רסס של שמן על חום בינוני גבוה, ומוסיפים את הבייקון למחבת ומערבבים עד פריך.
הסר עם כף מחורצת. לטף את הבשר יבש, מתבלים עם קצת מלח והרבה פלפל שחור, ואז מוסיפים את טפטוף הבייקון וחום באופן שווה כדי caramelize הבשר. חום את הבשר ב 2 קבוצות במידת צורך כדי לא לצופף את המחבת.
הסר את הבשר ולהוסיף עוד טפטוף של שמן, במידת הצורך.
מוסיף את הבצל, שום ולהתרכך כמה דקות. מערבבים את הכמון, כוסברה, קקאו, קינמון וציפורן, ומערבבים טוסט התבלינים ולשלב. Deglaze המחבת עם בירה להתאדות.
במעבד מזון, מחית את הפלפלים הריכים ואת המלאי עם עגבניות.
יוצקים לתוך הסיר, מחליקים את הבשר השחום ובייקון בחזרה, וטפטוף בדבש. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור במשך 2 1/2 שעות או עד שהבשר מתפרק במזלג. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל חום בינוני ומוסיפים את מיץ הלימון ממש לפני ההגשה.
מקשטים עם שמנת חמוצה ועלי כוסברה טריים ומגישים עם טורטיות או אורז ושעועית שחורה חמה.