קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

תבשיל בשר מקסיקני

תבשיל בשר מקסיקני
תבשיל בשר מקסיקני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1057 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בירה לאגר, קינמון טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל בשר מקסיקני, תבשיל מקסיקני בקר ושעועית, ו תבשיל בשר מקסיקני מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
גזע וזרע את הצ ' ילי ומניח בסיר עם מלאי בשר מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות כדי reconstitute (ראה הערה של קוק).
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מחממים תנור הולנדי גדול עם רסס של שמן על חום בינוני גבוה, ומוסיפים את הבייקון למחבת ומערבבים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר עם כף מחורצת. לטף את הבשר יבש, מתבלים עם קצת מלח והרבה פלפל שחור, ואז מוסיפים את טפטוף הבייקון וחום באופן שווה כדי caramelize הבשר. חום את הבשר ב 2 קבוצות במידת צורך כדי לא לצופף את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הבשר ולהוסיף עוד טפטוף של שמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיף את הבצל, שום ולהתרכך כמה דקות. מערבבים את הכמון, כוסברה, קקאו, קינמון וציפורן, ומערבבים טוסט התבלינים ולשלב. Deglaze המחבת עם בירה להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
נייר אורזנייר אורז
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
במעבד מזון, מחית את הפלפלים הריכים ואת המלאי עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
יוצקים לתוך הסיר, מחליקים את הבשר השחום ובייקון בחזרה, וטפטוף בדבש. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור במשך 2 1/2 שעות או עד שהבשר מתפרק במזלג. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל חום בינוני ומוסיפים את מיץ הלימון ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מקשטים עם שמנת חמוצה ועלי כוסברה טריים ומגישים עם טורטיות או אורז ושעועית שחורה חמה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

6אנצ'ו צ' יילסאנצ'ו צ' יילס113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מעושן באיכות טובה בייקון, קצוץמעושן באיכות טובה בייקון, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשרמלאי בשר340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בירה לאגר בסגנון מקסיקני (מומלץ: Negra Modelo)בירה לאגר בסגנון מקסיקני (מומלץ: Negra Modelo)4שרימפס וורידיםשעועית שחורהשעועית שחורה397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות צלויות, חתוכות לקוביות או כתושותעגבניות צלויות, חתוכות לקוביות או כתושות1השארכוסברה טרייהכוסברה טרייה4ציפורן גדולהשום, קצוץ דק או מגורדשום, קצוץ דק או מגורד1חתיכות טופי הית' ברעל קינמון טחוןעל קינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברעל שיני הקרקעעל שיני הקרקע11 כף אורגנו מיובשכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 כף אורגנו מיובשכמון טחוןכמון טחון11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ לייםמיץ ליים4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםירקות או שמן זית, לטפטוףירקות או שמן זית, לטפטוף21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק4שרימפס וורידיםשמנת חמוצהשמנת חמוצה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר למעלה עגול, לחתוך לחתיכות בגודל ביסבשר למעלה עגול, לחתוך לחתיכות בגודל ביס4שרימפס וורידיםטורטיות חמות או חרוכות או אורזטורטיות חמות או חרוכות או אורז2חתיכות טופי הית' ברעל קקאו לא ממותקעל קקאו לא ממותק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני