תבשיל ג'וני Marzetti
תבשיל ג'וני Marzetti יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 300 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו תערובת גבינה, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. . נסו תבשיל ג'וני Marzetti, ג'וני Marzetti IV, ו ג'וני Marzetti (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד רק אל דנטה, 6 עד 8 דקות; ניקוז. הפעל מים קרים על הפסטה כדי לעצור את הפסטה מלבשל עוד יותר. תניח בצד.
בינתיים, לבשל את בשר טחון ונקניקיות עד השחמה לחלוטין והתפורר, 7 עד 10 דקות.
מערבבים בצל, סלרי, שום ופלפל; ממשיכים לבשל ומערבבים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מחום ומערבבים עגבניות ורוטב עגבניות. אפשר להתקרר חמש דקות.
משמנים קלות תבשיל קדרה גדול.
מורחים את הפסטה על החלק התחתון של המנה.
מפזרים את תערובת הגבינה האיטלקית על הפסטה.
יוצקים את תערובת הבשר על הפסטה והגבינה. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום כבד.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות; הסר רדיד ומפזרים גבינת צ ' דר באופן שווה על התבשיל. המשיכו לאפות עד שגבינת צ ' דר תימס, כ-5 דקות. תנוח 10 דקות לפני ההגשה.