תבשיל גבינה וצ'ילה הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. במנה עיקרית זו יש 405 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, ביצים, גבינת קוטג'קטנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 18 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: תבשיל גבינה צ'ילה, תבשיל בראנץ ' צ'ילה-גבינה, ו תבשיל גבינה וצ'ילה אנצ' ילדה קרוק סיר.
הוראות
1
לטאטא יחד ביצים ומלח בקערה גדולה; להוסיף גבינות וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.