תבשיל גבינת צ'ילי לקהל
תבשיל גבינת צ'ילי לקהל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שיני שום, פלפל, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'ילי לקהל, צ'ילי לקהל, ו צ'ילי לקהל.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ו-7 המרכיבים הבאים( בצל דרך שום); מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים מים ו-7 המרכיבים הבאים (מים דרך צ ' ילי); מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
כפית חצי תערובת שעועית לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'; מפזרים 1 כוס גבינה. למעלה עם תערובת שעועית נותרת. מכסים ואופים ב 375 במשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים 1 כוס גבינה.
אופים 10 דקות נוספות. הקש שבבים לתוך תבשיל.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada