קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל גבינת שמנת חמוצה

תבשיל גבינת שמנת חמוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל גבינת שמנת חמוצה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך קרקרים עגולים חמאה, קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. נסוארוחת בוקר שמנת חמוצה, שמנת חמוצה תבשיל חום, ו שמנת חמוצה ותבשיל תפוחי אדמה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום נמוך בינוני לשלב את העוף, שמנת של מרק פטריות, שמנת של מרק עוף, גבינת שמנת, שמנת חמוצה ו 2/3 של פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים היטב ומבשלים עד שכל מעורבב יחד וגבינת שמנת נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
העברת תערובת תבשיל קדרה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ ' העליון עם פירורי קרקר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 15 דקות או עד קרקרים להפוך חום זהוב. כף לתוך קערות וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך