קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל גבינת שמנת חמוצה

תבשיל גבינת שמנת חמוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל גבינת שמנת חמוצה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך קרקרים עגולים חמאה, קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. נסוארוחת בוקר שמנת חמוצה, שמנת חמוצה תבשיל חום, ו שמנת חמוצה ותבשיל תפוחי אדמה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום נמוך בינוני לשלב את העוף, שמנת של מרק פטריות, שמנת של מרק עוף, גבינת שמנת, שמנת חמוצה ו 2/3 של פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים היטב ומבשלים עד שכל מעורבב יחד וגבינת שמנת נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
העברת תערובת תבשיל קדרה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ ' העליון עם פירורי קרקר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 15 דקות או עד קרקרים להפוך חום זהוב. כף לתוך קערות וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה