הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם גזר לבן, מלח, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אירי היית כאן, תבשיל גינס איטי, תבשיל בשר איטי של גינס, ו תבשיל בשר איטי של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
1
1
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בראון את הבשר בחמאה, מתחיל עם חתיכות השומן של בשר, צד שומן למטה במחבת. זה יאפשר קצת שומן בקר כדי להבהיר. לעבוד בקבוצות כדי לא להצטופף במחבת.
מוסיפים את שאר גינס, מרק בשר בקר, גזר, גזר לבן, לפת ותימין לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
גינס
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
לפת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
8
מוסיפים שתי כפיות מלח. מכסים ומבשלים על " גבוה "במשך 4 שעות, או" נמוך " במשך 8 שעות. כאשר נעשה, להוסיף יותר מלח לפי הטעם. אם אתה רוצה, מפזרים פטרוזיליה טרייה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום