תבשיל גינס איטי
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם גזר לבן, מלח, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אירי היית כאן, תבשיל גינס איטי, תבשיל בשר איטי של גינס, ו תבשיל בשר איטי של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בראון את הבשר בחמאה, מתחיל עם חתיכות השומן של בשר, צד שומן למטה במחבת. זה יאפשר קצת שומן בקר כדי להבהיר. לעבוד בקבוצות כדי לא להצטופף במחבת.
מפזרים מלח על הבשר כפי שהוא חומים. לאחר השחמה מכל הצדדים, להעביר את חתיכות בשר לתוך סיר איטי.2
מוסיף את הבצלים והסלרי למחבת שבה אתה פשוט השחמת את הבשר. מטגנים את הבצלים והסלרי עד שהם מתחילים להשחים בקצוות, כ -5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מבשלים דקה או שתיים, ואז מוסיפים קצת גינס, מספיק כדי להקל עליך לגרד כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מעבירים את הסלרי והבצל לבישול האיטי. 3
מוסיפים את שאר גינס, מרק בשר בקר, גזר, גזר לבן, לפת ותימין לבישול איטי.
מוסיפים שתי כפיות מלח. מכסים ומבשלים על " גבוה "במשך 4 שעות, או" נמוך " במשך 8 שעות. כאשר נעשה, להוסיף יותר מלח לפי הטעם. אם אתה רוצה, מפזרים פטרוזיליה טרייה כדי לשרת.