תבשיל גמביה חסילונים
תבשיל גמביה חסילונים הוא מתכון קריאולי שמגיש 6. במנה עיקרית זו יש 398 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן זית, סלרי, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק גמביה חסילונים, מרק גמביה חסילונים, ו מרק גמביה חסילונים.
הוראות
במחבת ברזל, בצל מטגן וסלרי בשמן.
מוסיפים עלי דפנה, קורנית, תיבול לימון-פלפל ותבלינים הבית.
יוצקים במלאי ומוסיפים עגבניות ובמיה. מכסה סיר ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
הסר מהחום ומערבבים שרימפס.
כדי להכין את הציפוי, מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים יחד ביצה וחלב, מוסיפים לתערובת מאפין, ומשלבים עד רק מעורבב היטב. ירידה על ידי כף חופנים על גבי תערובת שרימפס חם, משאיר את המרכז חשוף.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.