תבשיל גמביה עם שרימפס שום מוקרם
תבשיל גמביה עם שרימפס שום מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, קורנית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 2 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו תבשיל שרימפס שום, מרק גמביה חסילונים, ו מרק גמביה חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שרימפס תיבול קריאולית בקערה בינונית; להפריש.
מבשלים טפטוף בייקון, קמח ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 20 עד 25 דקות או עד רביכה הוא צבע חום כהה של קונכיות פקאן.
מוסיפים 1/3 בצל כוס ו -3 מרכיבים הבאים; מבשלים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף טימין ו 3 מרכיבים הבאים; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שרימפס 4 בצל ירוק; מבשלים מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד שרימפס כמעט נעשה; להעביר קערה גדולה.
הוסף מרק למחבת, גירוד תחתית המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
תוסיף קצפת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות.
להוסיף לשרימפס. מערבבים פסטה מבושלת; לזרוק היטב לשלב.
יוצקים לתוך קל משומן 13" x 9 " צלחת אפייה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם ביסודיות.