תבשיל גרבנזו וירוקים נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כמון טחון, בצל, נקניק צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שעועית חומוס וירקות, Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה, ו תבשיל חומוס.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים צ ' יילס פאן; שטוח עם מרית. מבשלים 5 שניות בכל צד או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
3
שלב צ ' ילי קלוי 2 כוסות מים רותחים בקערה; לתת לעמוד 20 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את תערובת צ ' ילה בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
מוסיפים בצל קצוץ, צ ' וריסו קצוץ, ושום טחון; מבשלים 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
צ ' וריסו
בצל
7
מוסיפים את תערובת פריד צ ' ילה, chard שוויצרי, ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.