תבשיל דגים Cioppino נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלה דפנה עלה דפנה, עלי בזיליקום, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, תבשיל דגים קל ובריא Cioppino, ו Cioppino: קומקום בסדר של דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מרק עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, שמן זית כוס חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את רסק העגבניות, ערבוב עד שהוא מתחיל לקרמל, על 2 דקות. הפעל את החום גבוה ולהוסיף 2 כוסות יין. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להפחית חום בינוני גבוה. מבשלים ולהפחית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את עלה המפרץ, עגבניות עם מיץ, מיץ צדפות, ווסטרשייר. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים עד מעובה מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר עלה דפנה. השימוש בבלנדר טבילה בערך מחית את בסיס המרק. להתאים תיבול לפי הטעם עם מלח ופלפל. אתה יכול להפוך את cioppino קדימה לנקודה זו. חנות בקירור עד 3 ימים. במחבת גדולה עם כיסוי להגדיר על חום בינוני, לחמם את היין הלבן כוס 1 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיף את הצדפות, כיסוי וקיטור. מנענעת את המחבת מדי פעם, עד שרוב הצדפות נפתחות, בערך 6 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. להעביר את הצדפות הפתוחות לצלחת ולהניח בצד במקום חם. מסננים את הנוזל דרך גזה ישר לתוך בסיס cioppino. תביא את הבסיס לרתיחה. מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר, ערבוב לשלב. לאחר השרימפס הם ורודים ומבושלים דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הצדפות, קלמרי, צדפות מבושלות (עם או בלי הקונכיות כפי שאתה רואה לנכון) ופטרוזיליה קצוצה. מבשלים על 1 יותר דקה. מצקת את cioppino לתוך קערות רדודות חמות,
מרכיבים שתצטרך
דיונון
Cioppino
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.