תבשיל דגים חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלה דפנה, בצל, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: תבשיל דגים מתובל, תבשיל דגים אדומים מתובל 30 דקות, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל, פלפל, פלפל אדום כתוש, ושום; חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים תפוחי אדמה ו-7 המרכיבים הבאים( תפוח אדמה דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות. מערבבים בקלה ושרי; מבשלים 15 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. מוסיפים פטרוזיליה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.