תבשיל דייגים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, מלח, פילה בקלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.
הוראות
1
בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו מים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר רותחים להוסיף דגים ושום. מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהדג אטום ומתקלף בקלות בבדיקה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
2
מוציאים דגים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. שמור ציר בסיר לשימוש מאוחר יותר, כ -2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבנים
3
במחבת טפלון קטנה מחממים שמן זית על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קולים בצל כ -5 דקות או עד שהם רכים. לאחר שהבצל רך מוסיפים שקדים ופירורי לחם, תוך ערבוב של 3 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את תערובת פירורי הבצל והלחם לציר הדגים השמור יחד עם מרק הירקות, העגבניות, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים דגים; מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדגים מחוממים. מתבלים לפי הטעם במלח.
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.