קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל דייגים

תבשיל דייגים
תבשיל דייגים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, מלח, פילה בקלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.

הוראות

1
בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו מים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר רותחים להוסיף דגים ושום. מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהדג אטום ומתקלף בקלות בבדיקה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוציאים דגים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. שמור ציר בסיר לשימוש מאוחר יותר, כ -2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
במחבת טפלון קטנה מחממים שמן זית על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
קולים בצל כ -5 דקות או עד שהם רכים. לאחר שהבצל רך מוסיפים שקדים ופירורי לחם, תוך ערבוב של 3 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את תערובת פירורי הבצל והלחם לציר הדגים השמור יחד עם מרק הירקות, העגבניות, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים דגים; מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדגים מחוממים. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
7
מגישים חם!!

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר