קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל דייגים

תבשיל דייגים
תבשיל דייגים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, מלח, פילה בקלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.

הוראות

1
בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו מים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר רותחים להוסיף דגים ושום. מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהדג אטום ומתקלף בקלות בבדיקה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוציאים דגים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. שמור ציר בסיר לשימוש מאוחר יותר, כ -2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
במחבת טפלון קטנה מחממים שמן זית על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קולים בצל כ -5 דקות או עד שהם רכים. לאחר שהבצל רך מוסיפים שקדים ופירורי לחם, תוך ערבוב של 3 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את תערובת פירורי הבצל והלחם לציר הדגים השמור יחד עם מרק הירקות, העגבניות, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים דגים; מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדגים מחוממים. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מגישים חם!!

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר