תבשיל דייגים
תבשיל דייגים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, מלח, פילה בקלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו מים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר רותחים להוסיף דגים ושום. מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהדג אטום ומתקלף בקלות בבדיקה במזלג.
מוציאים דגים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. שמור ציר בסיר לשימוש מאוחר יותר, כ -2 כוסות.
במחבת טפלון קטנה מחממים שמן זית על אש בינונית עד שהוא חם.
קולים בצל כ -5 דקות או עד שהם רכים. לאחר שהבצל רך מוסיפים שקדים ופירורי לחם, תוך ערבוב של 3 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים את תערובת פירורי הבצל והלחם לציר הדגים השמור יחד עם מרק הירקות, העגבניות, הפפריקה והפלפל.
מוסיפים דגים; מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדגים מחוממים. מתבלים לפי הטעם במלח.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
![כרם לה קדו רושו פינו נואר]()
כרם לה קדו רושו פינו נואר