תבשיל דלורית סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל דלעת סתיו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, דלעת סקווש, שיבולת שועל התגלגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלורית סתיו פריטטה בייקון, דלורית סתיו עם פום-פקאן Streusel, ו סתיו קציר קלוי חמאה סקווש פסטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה או לרסס תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול.
מערבבים butternut סקווש, 1/4 כוס חמאה מרוכך, 1 כף סוכר חום, מלח ופלפל יחד בקערה.
ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מערבבים תפוחים וסוכר לבן. כיסוי מחבת ומבשלים על אש נמוכה עד תפוחים בקושי מכרז, 5 עד 10 דקות.
לטאטא קמח, שיבולת שועל, 1/3 כוס סוכר חום, וקינמון יחד בקערה.
חותכים 1/4 כוס חמאה לתוך תערובת קמח באמצעות בלנדר מאפה עד תערובת דומה פירורים גסים; מערבבים פקאנים.
מורחים תערובת תפוחים לתוך תבשיל תבשיל מוכן. תערובת דלעת כפית על תפוחים; מפזרים ציפוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע ומשחימים קלות, כ -25 דקות.