קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל דלעת

תבשיל דלעת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תבשיל דלעת. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 211 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר, תמצית ונילן, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: יום 1}, תבשיל דלעת נמוך, ו תבשיל טורטיה דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב את הדלעת, חלב מתאדה, סוכר, קמח, ביצים, וניל, חמאה מומסת וקינמון טחון לפי הטעם. כפית לתוך צלחת קדרה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
קינמון טחוןקינמון טחון
דלעתדלעת
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור