תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האירי של רייצ'ל אלן. מנה זו מכילה כ 153 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לכו לחנות ותביאו טלה, תפוחי אדמה, שמן זית כתית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן, לחם הסודה החום של רייצ'ל אלן, ו מולים של רייצ'ל אלן עם פירורי שום ולחם.
הוראות
1
מחממים התנור ל 163° (160°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הצלעות לשניים, אבל לשמור על העצמות בשלמותה כפי שהם ייתנו טעם נהדר.
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או תבשיל flameproof. לזרוק את הבשר ולבשל לרגע משני הצדדים, עד נחמד וחום.
שים את תפוחי האדמה ב, עונה שוב עם מלח ופלפל, ולמקם ענף של קורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מכסים ואופים בתנור במשך 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהבשר רך מאוד. כאשר הוא מבושל, לשפוך את נוזל הבישול ולאפשר לו לשבת לרגע עד השומן צף למעלה; הוספת קוביית קרח יעזור להאיץ את זה. כפית את השומן ושופכים את המיצים בחזרה על התבשיל.