קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל האירי של רייצ'ל אלן

תבשיל האירי של רייצ'ל אלן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האירי של רייצ'ל אלן. מנה זו מכילה כ 153 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לכו לחנות ותביאו טלה, תפוחי אדמה, שמן זית כתית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן, לחם הסודה החום של רייצ'ל אלן, ו מולים של רייצ'ל אלן עם פירורי שום ולחם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 163° (160°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את הצלעות לשניים, אבל לשמור על העצמות בשלמותה כפי שהם ייתנו טעם נהדר.
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או תבשיל flameproof. לזרוק את הבשר ולבשל לרגע משני הצדדים, עד נחמד וחום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
הסר את הבשר והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוסיפים את הגזר והבצל לשמן החם ומבשלים במשך כמה דקות, תיבול עם מלח ופלפל. תחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
שים את תפוחי האדמה ב, עונה שוב עם מלח ופלפל, ולמקם ענף של קורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מכסים ואופים בתנור במשך 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהבשר רך מאוד. כאשר הוא מבושל, לשפוך את נוזל הבישול ולאפשר לו לשבת לרגע עד השומן צף למעלה; הוספת קוביית קרח יעזור להאיץ את זה. כפית את השומן ושופכים את המיצים בחזרה על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים את עשבי תיבול קצוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי