תבשיל הבטטה של שרלין
תבשיל הבטטה של שרלין עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבשילים הצדדיים שלך. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם מרשמלו, ביצים, חלב מאודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הכן צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם חמאה.
בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה המתוקים.
מערבבים יחד עם סוכר, ביצים, 3/4 כוס מרגרינה, חלב התאדה, אגוז מוסקט, קינמון, מרשמלו וקוקוס. סקופ את התערובת לתבנית האפייה.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד תפוחי אדמה מתוקים במכרז.
בקערה קטנה, מערבבים את קורנפלקס הכתוש, סוכר חום, פקאן ונותר 3/4 כוס מרגרינה.
מורחים את ציפוי על התבשיל אפוי.
להחזיר את התבשיל לתנור 400 מעלות F (200 מעלות C) ולאפות 10 דקות נוספות.