קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

תבשיל הבקר המיוחד של דייגו

תבשיל הבקר המיוחד של דייגו
נזיד הבשר המיוחד של דייגו דורש בערך 8 שעות . , שהוא מוצק. נסו תבשיל בקר אירי מיוחד, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו עוטפת בשר מיוחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בקוביות בשר וקמח בשקית פלסטיק resealable. לאטום ולנער באופן שווה מעיל בשר בקר עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני, ובשר בקר חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
העברה לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים בצל עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להעביר לבישול האיטי עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
יוצקים יין למחבת כדי deglaze, ואז לשפוך יין לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מחבתמחבת
7
ממיסים את קוביית בשר בוליון בכוס 1 מים חמים, ויוצקים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
קוביית בשרקוביית בשר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
8
מניחים תפוחי אדמה וגזר בבישול איטי, ומתבלים ברוזמרין, טימין, אבקת שום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
9
מערבבים במים הנותרים ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיםמים
10
הוסף עוד מים במידת הצורך כדי לכסות את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
מכסים סיר איטי, ומבשלים תבשיל 7 עד 8 שעות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראו 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)12 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תבשיל בשר בקוביותתבשיל בשר בקוביות2חתיכות טופי הית' בר1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1כף. חומץ ביין אדוםתפוח אדמה, קוביותתפוח אדמה, קוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1חתיכות טופי הית' ברבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים2מקפיםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1( חצילים)בצל צהוב, פרוס דקבצל צהוב, פרוס דק