תבשיל הבקר המיוחד של דייגו
נזיד הבשר המיוחד של דייגו דורש בערך 8 שעות . , שהוא מוצק. נסו תבשיל בקר אירי מיוחד, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו עוטפת בשר מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בקוביות בשר וקמח בשקית פלסטיק resealable. לאטום ולנער באופן שווה מעיל בשר בקר עם קמח.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני, ובשר בקר חום מכל הצדדים.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים בצל עד מכרז.
להעביר לבישול האיטי עם הבשר.
יוצקים יין למחבת כדי deglaze, ואז לשפוך יין לתוך סיר איטי.
ממיסים את קוביית בשר בוליון בכוס 1 מים חמים, ויוצקים לתוך סיר איטי.
מניחים תפוחי אדמה וגזר בבישול איטי, ומתבלים ברוזמרין, טימין, אבקת שום ופלפל.
מערבבים במים הנותרים ורוטב ווסטרשייר.
הוסף עוד מים במידת הצורך כדי לכסות את כל החומרים.
מכסים סיר איטי, ומבשלים תבשיל 7 עד 8 שעות על נמוך.