תבשיל הבשר הטחון של סבתא
. לכי לחנות ותקני קרם, גבינת שמנת, אטריות ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל הבשר הטחון של סבתא, תבשיל בשר בקר טחון מקרוני, ו תבשיל בשר טחון דרום מערבי.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מערבבים סוכר, מלח, מלח שום ורוטב עגבניות לתוך בשר בקר טחון; מבשלים עד טעמים תערובת, על 20 דקות.
הסר מהחום, מחבת כיסוי, וקריר לטמפרטורת החדר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מערבבים שמנת חמוצה, גבינת שמנת, ובצל בקערה.
סקופ חצי אטריות לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; העליון עם חצי תערובת שמנת חמוצה. כפית חצי מתערובת בשר טחון על גבי שכבת שמנת חמוצה. חזור על שכבות עם שאר החומרים. תבשיל מעולה עם גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת צ ' דר יש השחמה, 25 עד 30 דקות.