. לכי לחנות ותקני קרם, גבינת שמנת, אטריות ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל הבשר הטחון של סבתא, תבשיל בשר בקר טחון מקרוני, ו תבשיל בשר טחון דרום מערבי.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים סוכר, מלח, מלח שום ורוטב עגבניות לתוך בשר בקר טחון; מבשלים עד טעמים תערובת, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
הסר מהחום, מחבת כיסוי, וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מסננים וקריר מעט.
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
סקופ חצי אטריות לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; העליון עם חצי תערובת שמנת חמוצה. כפית חצי מתערובת בשר טחון על גבי שכבת שמנת חמוצה. חזור על שכבות עם שאר החומרים. תבשיל מעולה עם גבינת צ ' דר.