תבשיל הדגים של סבתא ג'ינג'ר הוא תבשיל דגים. pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם לחם כפרי, פלפל, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. מתכונים דומים: נזיד ג'ינג'ר-ביף של סבתא., הג'ינג'ר של סבתא ג' ין מצליפה, ו נזיד ג'ינג'ר-ביף של סבתא..
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 2 כפיות שמן במחבת בינונית avenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל להתרכך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים יין, מגבירים את החום לגבוה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהיין מצטמצם מעט, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מניחים דגים על גבי הבצל ומפזרים קורנית, מלח ופלפל. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף; מעבירים לתנור ואופים במשך 12 דקות.לזרוק את הלחם עם הנותרים 2 כפיות שמן, פפריקה ואבקת שום בקערה קטנה. לחשוף את הדגים; העליון עם תערובת הלחם וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים, חשוף, עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.