תבשיל הודו וחום חשיש
טורקיה תבשיל חום חשיש היא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חזה הודו טחון, קרם שומן מופחת של מרק סלרי, פלפל גרוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 54%. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר חום חשיש טורקיה, תבשיל חום חשיש, ו תבשיל חום חשיש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל קדירה בגודל 8 על 12 אינץ'.
מחממים שמן במחבת על אש בינונית ומבשלים חשיש עד להזהבה.
מורחים חום חשיש על תחתית ודפנות צלחת הקדירה ליצירת קרום. במחבת נפרדת על אש בינונית מבשלים הודו עד להשחמה קלה.
מערבבים פנימה בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מניחים ברוקולי בקערה בטוחה למיקרוגל ומבשלים במיקרוגל 4 עד 5 דקות בגובה, או עד שהם רכים.
מורחים הודו, בצל וברוקולי על חום חשיש בכלי הקדרה.
בקערה מערבבים שמנת מרק פטריות, קרם מרק סלרי, גבינת צ ' דר, חלב, אבקת שום, פלפל ומלח מתובל.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע.
מקשטים בעגבניות קצוצות להגשה.