תבשיל הודו סהר
תבשיל הודו סהר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גרגרי מרק עוף, ירקות, לחמניות סהר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. נסו תבשיל בקר סהר, הודו או עוף, תבשיל ביצת חצי סהר עם חזיר, ו תבשיל עם חצי סהר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375*. בסיר גדול משלבים מיונז, קמח, מרק ופלפל. מוסיפים חלב בהדרגה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים הודו וירקות; מחממים דרך. כפית לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מגלגלים בצק סהר ומפרידים לשני מלבנים. נקבי חותם.
אופים 15-20 דקות או עד חום זהוב.