הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי), תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, ו פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף 2 כפות של החמאה. כאשר החמאה חמה, מוסיפים את הבצלים האדומים ואת השום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצלים התרככו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, הברברה תיבול, ציפורן, מלח, הל, ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריח התבלינים ממלא את החדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Berbere
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את רגלי העוף, ירכיים עוף, תפוחי אדמה, גזר, כרוב, וחצי ציר עוף לתנור ההולנדי. מבשלים ברתיחה איטית במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
(הוציאו כבד וצוואר)
רגל עוף
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את חזה העוף, הכנפיים, ואת שאר המלאי לתנור ההולנדי. מבשלים עד השדיים הגיעו לטמפרטורה פנימית של 71°, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מסיים את הנזיד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה ומיץ ליים לנזיד ומערבבים עד שהוא משולב באופן מלא.