הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי), תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, ו פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הוסף 2 כפות של החמאה. כאשר החמאה חמה, מוסיפים את הבצלים האדומים ואת השום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצלים התרככו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, הברברה תיבול, ציפורן, מלח, הל, ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריח התבלינים ממלא את החדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Berbere
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את רגלי העוף, ירכיים עוף, תפוחי אדמה, גזר, כרוב, וחצי ציר עוף לתנור ההולנדי. מבשלים ברתיחה איטית במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
(הוציאו כבד וצוואר)
רגל עוף
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את חזה העוף, הכנפיים, ואת שאר המלאי לתנור ההולנדי. מבשלים עד השדיים הגיעו לטמפרטורה פנימית של 71°, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מסיים את הנזיד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה ומיץ ליים לנזיד ומערבבים עד שהוא משולב באופן מלא.