אם יש לך עור, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו נזיד כבש של אמא שלי, פשטידת עוף של אמא, ו מרק העוף של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 14 מרכיבים תנור חשמלי איטי גדול. מכסים עם מכסה, ומבשלים על הגדרת חום גבוהה במשך 4 שעות או עד גזר הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לשלב מים קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף חוט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת קורנפלור ואפונה לבישול איטי; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ