קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

תבשיל העוף של אמא

תבשיל העוף של אמא
אם יש לך עור, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו נזיד כבש של אמא שלי, פשטידת עוף של אמא, ו מרק העוף של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 14 מרכיבים תנור חשמלי איטי גדול. מכסים עם מכסה, ומבשלים על הגדרת חום גבוהה במשך 4 שעות או עד גזר הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לשלב מים קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף חוט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים תערובת קורנפלור ואפונה לבישול איטי; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ