תבשיל הפלפל והמוצרלה של ג'יי-וו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפלים, פלפלים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוצרלה ופלפל ברוסקטה, מוצרלה, פלפל אדום וחסה, ו מוצרלאן ופלפל אדום צלוי Boo-schetta.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את רוטב העגבניות, רסק עגבניות, פטריות, גבינת מוצרלה, ופתיתי פלפל אדום יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פתיתי פלפל אדום
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בפלפלים הירוקים והאדומים, שום ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שמן צמחי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מסננים ושומרים את הנוזל מהירקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ירק
5
מורחים על 1/3 של תערובת רוטב עגבניות לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
שכבה 1/2 של הירקות על גבי, ואז לחזור על השכבות, ציפוי עם 1/3 הנותרים של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ירק
רוטב
7
טפטוף הנוזל השמור מן הירקות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ירק
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ -45 דקות.