תבשיל הפלפל והמוצרלה של ג'יי. וו.
תבשיל הפלפל והמוצרלה של ג'יי-וו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפלים, פלפלים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוצרלה ופלפל ברוסקטה, מוצרלה, פלפל אדום וחסה, ו מוצרלאן ופלפל אדום צלוי Boo-schetta.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את רוטב העגבניות, רסק עגבניות, פטריות, גבינת מוצרלה, ופתיתי פלפל אדום יחד בקערה.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בפלפלים הירוקים והאדומים, שום ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות.
מסננים ושומרים את הנוזל מהירקות; להפריש.
מורחים על 1/3 של תערובת רוטב עגבניות לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל.
שכבה 1/2 של הירקות על גבי, ואז לחזור על השכבות, ציפוי עם 1/3 הנותרים של רוטב.
טפטוף הנוזל השמור מן הירקות על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ -45 דקות.