תבשיל השעועית הירוקה של סבתא
לכי לחנות ותקני קרם, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה, ומבשלים דקה אחת. מערבבים במלח, סוכר, בצל ושמנת חמוצה.
מוסיפים שעועית ירוקה ומערבבים למעיל.
להעביר את התערובת לתבשיל ליטר 2 1/2.
מורחים גבינה קרועה מלמעלה. בקערה קטנה, לזרוק יחד פירורי קרקר וחמאה שנותרה, ומפזרים על הגבינה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון הוא זהב וגבינה הוא מבעבע.