תבשיל זיטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל זיטי אפוי. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 423 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, זיטי, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו תבשיל זיטי אפוי, תבשיל זיטי אפוי, ו תבשיל זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל זיטי במים רותחים עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 13 דקות; לנקז. יש לשטוף זיטי עם מים קרים עד קריר; לנקז.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים זיטי, גבינת ריקוטה, 1 1/2 כוסות רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, ביצה, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות לתחתית של 2 1/2 ליטר צלחת אפייה רדודה.
יוצקים תערובת זיטי לתוך המנה. למעלה עם הנותרים 1 1/2 כוס רוטב עגבניות וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שרוטב ושכבת גבינה הוא תוסס ושחומים קלות, כ -30 דקות.
בואו מגניב 10 דקות לפני ההגשה.