קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

תבשיל זיטי אפוי של קרול

תבשיל זיטי אפוי של קרול
תבשיל הזיטי האפוי של קרול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצה, רוטב ספגטי ללא בשר, פסטה זיטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -64 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל זיטי אפוי, תבשיל זיטי אפוי, ו תבשיל זיטי אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה זיטי ומחזירים לרתיחה. מבשלים פסטה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 11 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
שלב בקערה ביצה, גבינת ריקוטה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מורחים 1/3 את רוטב הספגטי בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם 1/2 הפסטה, 1/2 תערובת הריקוטה, 1/3 רוטב הספגטי, 1/2 גבינת המוצרלה ו -1 / 2 גבינת הפרמזן; חזור על שכבות. למעלה עם רוטב ספגטי שנותר וגבינת פרמזן; מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב פסטהרוטב פסטה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי