תבשיל זיטי אפוי של קרול
תבשיל הזיטי האפוי של קרול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצה, רוטב ספגטי ללא בשר, פסטה זיטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -64 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל זיטי אפוי, תבשיל זיטי אפוי, ו תבשיל זיטי אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה זיטי ומחזירים לרתיחה. מבשלים פסטה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 11 דקות; מסננים.
שלב בקערה ביצה, גבינת ריקוטה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מורחים 1/3 את רוטב הספגטי בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם 1/2 הפסטה, 1/2 תערובת הריקוטה, 1/3 רוטב הספגטי, 1/2 גבינת המוצרלה ו -1 / 2 גבינת הפרמזן; חזור על שכבות. למעלה עם רוטב ספגטי שנותר וגבינת פרמזן; מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, 45 עד 50 דקות.