תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל זנב שור. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 50 . מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך קורנית, יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור של ג'ינה, ו תבשיל בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בשר בקערה גדולה ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים חומץ, מכסים קערה ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
ניקוז; טפיחה יבשה.
4
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 163°. בתיק ziplock גדול, לערבב קמח, חרדל, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. כף חמה 2. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לזרוק חתיכות זנב שור בתערובת קמח, לנער את עודף וחום על כל הצדדים בסיר, פונה עם מלקחיים. אל תזלזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
זנב שור
פלפל
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
תנור
מחבת
סיר
5
הסר לצלחת; חזור עם חתיכות שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים יין למחבת ומבשלים במשך 3 דקות, ערבוב לגרד חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים בצל ושום ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים רסק עגבניות; מבשלים 1 דקה. להחזיר בשר למחבת ולהוסיף גזר, סלרי, כרישה, לפת, עלי דפנה וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בצל
לפת
כרישה
טימין
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את הסיר ומניחים בתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
בשר
ציוד שתשתמש בו
סכין
תנור
סיר
9
הסר חתיכות זנב שור לצלחת כדי להתקרר. להשליך עלי מפרץ וזרעי קורנית. שומן דל שומן מעל תבשיל בסיר. לקטוף בשר מעצמות ולחזור לסיר; להשליך עצמות וסחוס. לחמם מחדש תבשיל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל, אם תרצה, ומערבבים פטרוזיליה.