תבשיל חום חשיש
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו צ'דר חריף, מלח ופלפל כשרים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ביצה וחשיש חום, תבשיל חום חשיש, ו תבשיל חום חשיש.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את החמאה למחבת גדולה וכבדה. לאחר הקצפה ומותך, מוסיפים את השום, בשר חזיר, בצל וקצת מלח ופלפל.
לטגן עד הבצל רך ואת החזיר הוא השחמה, על 4 דקות. מערבבים את הקמח ומבשלים עד דביק, על 2 דקות.
מוסיפים את החלב ואת המניה ומערבבים עד חלקה. התערובת תתחיל להתעבות ככל שזה מגיע לרתיחה. לאחר עבה, לכבות את החום ולהוסיף 1 כוס גבינה מגורר. מערבבים עד מומס.
מוסיף את תפוחי אדמה מטוגנים ובצל ירוק ומערבבים עד מעורבב היטב.
הוסף לתבשיל תבשיל 13 על 9 אינץ ' ומפזרים את שארית 1/2 כוס הגבינה.
אופים עד העליון הוא זהב ותפוחי האדמה רכים, 45 דקות.