תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה
תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. לכי לחנות ותקני קרם, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב מרוכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופלה שוקולד ללא ביצים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו בייקון, ביצה וחשיש כריך גבינה בגריל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
להסיר בייקון מחבת, ולהתפורר. להשליך טיפות במחבת.
להוסיף 1 בצל כוס ושום למחבת; לבשל במשך 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את תפוחי האדמה; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בייקון מתפורר, 1/4 כוס גבינה, בצל ירוק, שמנת חמוצה, מלח, פלפל, ומרק בקערה גדולה.
להוסיף תערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
הסר תבשיל מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
אופים תבשיל, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד מבעבע סביב קצוות וגבינה מתחיל חום.