קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה

תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה
תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. לכי לחנות ותקני קרם, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב מרוכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופלה שוקולד ללא ביצים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו בייקון, ביצה וחשיש כריך גבינה בגריל חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
להסיר בייקון מחבת, ולהתפורר. להשליך טיפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
להוסיף 1 בצל כוס ושום למחבת; לבשל במשך 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את תפוחי האדמה; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מערבבים בייקון מתפורר, 1/4 כוס גבינה, בצל ירוק, שמנת חמוצה, מלח, פלפל, ומרק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להוסיף תערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר תבשיל מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
9
אופים תבשיל, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד מבעבע סביב קצוות וגבינה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה