תבשיל חזיר מקסיקני
תבשיל חזיר מקסיקני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 25 מנות. במנה עיקרית זו יש 601 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך תוספות: טריזי לימון, פלפל, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 56 דקות. נסו תבשיל חזיר מקסיקני, תבשיל חזיר מקסיקני, ו חזיר מקסיקני ונזיד בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לקשור בצל ירוק וכוסברה יחד עם חוט מטבח. לקצץ ולהשליך שומן חזיר, לחתוך חזיר לחתיכות 1/4 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל.
לבשל חזיר, ב 3 קבוצות, בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות או עד השחמה. מביאים חזיר, שום, ו 6 כוסות מים לרתיחה; שומן רזה, ולהשליך. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 30 דקות או עד שהבשר רך. מערבבים בצרור בצל וכוסברה, רוטב אנצ ' ילדה, ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או רק עד תפוחי אדמה הם במכרז.
בינתיים, טורטיות חום, 1 בכל פעם, במחבת nonstick חם מעל חום בינוני גבוה 20 עד 30 שניות בכל צד. לעטוף טורטיות במגבת כדי להתחמם.
הסר וזרוק צרור בצל וכוסברה. הגבר את החום למדיום. מערבבים תירס, ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מרק עם תוספות הרצוי טורטיות חמות.
הערה: לאחסן כל שאריות במיכל אטום במקרר עד 2 ימים. כאשר reheating, להוסיף מים או מרק משומר כדי להגיע עקביות הרצוי.