תבשיל חזיר עם Cipollini, פטריות, ערמונים
תבשיל חזיר עם Cipollini, פטריות, ערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 279 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שיני שום, בצל cipollini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל מוקרם Cipollini ופטריות, בצל צ'יפוליני צלוי עם פטריות פורצ' יני, ו דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini.
הוראות
מביאים מרק ופטריות לרתיחה בסיר בינוני.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות או עד מכרז.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר מרק.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מטוגנים 6 דקות או עד השחמה קלה.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. תערובת בצל כפית לתוך קערה גדולה.
מניחים קמח בקערה רדודה או צלחת עוגה. לדלות חזיר בקמח, להתנער עודף.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי תערובת חזיר; מפזרים 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. לבשל 6 דקות, להשחים מכל הצדדים.
מוסיפים חזיר לתערובת בצל. חזור על ההליך עם תערובת חזיר שנותר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים במרק שמור, תערובת חזיר, ומרווה; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד חזיר הוא כמעט רך.
מערבבים גזר. מבשלים, חשוף, 20 דקות. מערבבים פטריות, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ערמונים; מבשלים 10 דקות.