קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות32
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל חציל חיטה ברי

תבשיל חציל חיטה ברי
תבשיל חציל חיטה ברי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. אם יש לכם פלפל טחון, גבינת מוצרלה, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו חיטה ברי s: רוטב חיטה, לחם ברי חיטה, ו פודינג ברי חיטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת חצילים פרוסות עם כ 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
3
חציל על הגריל שחומם מראש עד רך משחימים קלות, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
חום שנותר 1 כף שמן זית בסיר מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל ושום בשמן החם עד הבצל מתרכך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים מרק עוף, גרגרי חיטה, שעורה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, ו allspice לתערובת בצל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות את הסיר, ומבשלים עד גרגרי חיטה הם במכרז וכמה נוזל עדיין נשאר, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
אוכמניותאוכמניות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
שעורהשעורה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מערבבים עגבניות ושעועית שחורה לתוך תערובת גרגרי חיטה; להסיר סיר מחום. מערבבים חצילים לתוך תערובת פירות יער חיטה; לשפוך לתוך תבשיל 9x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
שעועית שחורהשעועית שחורה
חצילחציל
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
סירסיר
8
מפזרים גבינת מוצרלה על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעורהשעורה397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית שחורה, שטופה ומרוקנתשעועית שחורה, שטופה ומרוקנת397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חצילים, לרבעים פרוסים, או יותר לפי הטעםחצילים, לרבעים פרוסים, או יותר לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםשום קצוץשום קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, או לפי הצורךשמן זית, או לפי הצורך1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברמלח, או יותר לפי הטעםמלח, או יותר לפי הטעם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרגרי חיטהגרגרי חיטה