קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות98
מגזין

תבשיל חרדל תירס ירוק של דונאסו

תבשיל חרדל תירס ירוק של דונאסו
תבשיל חרדל החרדל של דונאסו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך ביסקוויט לערבב, סטייק חזיר מבושל מראש, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת מאפין תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ורוס מאפין תירס כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, תבשיל לחם תירס, ו תבשיל לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הירוקים חרדל, בצל, ושום קלוי עד הבצל הם שקופים וירוקי החרדל הם נבולים ומופחתים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים תערובת ירקות במסננת אם עסיסי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מערבבים את תערובת מאפין התירס, תערובת ביסקוויט, ביצים וחלב יחד בקערה גדולה כדי להפוך את הבלילה; מערבבים בחרדל דיז ' ון ומלח ריכוך מתובל, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את הירקות המבושלים, בשר חזיר, וגבינה מקסיקנית תערובת עד לשלב ביסודיות. לגרד את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובהסירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
ירוקירוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי, כ 50 דקות. אם התבשיל מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים צלחת עם נייר חלקדרך זמן הבישול. לכבות את התנור, ולאפשר תבשיל לעמוד 15 דקות בתנור החם לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש