תבשיל חרדל החרדל של דונאסו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך ביסקוויט לערבב, סטייק חזיר מבושל מראש, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת מאפין תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ורוס מאפין תירס כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, תבשיל לחם תירס, ו תבשיל לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הירוקים חרדל, בצל, ושום קלוי עד הבצל הם שקופים וירוקי החרדל הם נבולים ומופחתים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים תערובת ירקות במסננת אם עסיסי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מערבבים את תערובת מאפין התירס, תערובת ביסקוויט, ביצים וחלב יחד בקערה גדולה כדי להפוך את הבלילה; מערבבים בחרדל דיז ' ון ומלח ריכוך מתובל, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את הירקות המבושלים, בשר חזיר, וגבינה מקסיקנית תערובת עד לשלב ביסודיות. לגרד את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין תירס
גבינה מקסיקנית
רגל טלה, מעצם
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
ירוק
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי, כ 50 דקות. אם התבשיל מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים צלחת עם נייר חלקדרך זמן הבישול. לכבות את התנור, ולאפשר תבשיל לעמוד 15 דקות בתנור החם לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.