תבשיל חשיש רוסטביף
תבשיל חשיש רוסטביף נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 430 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. אם יש לכם מים, חלב, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: צלי בקר חשיש, תבשיל צלי חום חשיש גביני, ו צלי צלי בשר אפוי ביצה.
הוראות
מניחים את צלי הבקר בסיר איטי עם מים ורוטב ווסטרשייר. מכסים ומבשלים 6 עד 7 שעות על נמוך.
הסר בשר מן סיר איטי, ו לגרוס.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מערבבים חלב ומרק בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים גבינת צ ' דר לתערובת עד להמסה.
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה בשר בקר מגורר וחום חשיש. מתבלים באבקת קארי, מלח, אבקת שום, מלח מתובל, פפריקה ופלפל.
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש.
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.