תבשיל טונה בריא-פסטה
בריא טונה-תבשיל פסטה הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 360 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם קרקרים מאבן טחון, גבינת שמנת 3 פחות שומן, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טונה-תבשיל פסטה, אז-טונה פשוטה-תבשיל פסטה, ו טונה רזה-תבשיל פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול. לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; ניקוז.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים, בצל, פטריות ושום; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים.
מערבבים במרק, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, חלב ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים בטונה, פסטה וגבינת צ ' דר. כף לתוך צלחת אפייה; להפיץ באופן שווה.
מפזרים גבינת פרמזן וקרקרים מרוסקים.
אופים חשוף 35 עד 40 דקות או למעלה הוא חום זהוב תערובת הוא מבעבע.