תבשיל טונה לבבי הוא תבשיל טונה pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 421 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, בצל ירוק, גבינת מונטריי ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: קישואים לבביים ותבשיל טונה, תבשיל ביצים לבביות, ו תבשיל בשר חזיר לבבי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים אטריות, ומבשלים עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בקערת ערבוב גדולה, לשלב אטריות, טונה, סלרי ובצל ירוק. מערבבים שמנת חמוצה, חרדל, ומיונז. מתבלים במלח וקורנית. כף 1/2 של תערובת אטריות לתוך תבשיל תבשיל מוכן. מסדרים שכבה של קישואים על התערובת. למעלה עם הנודלס הנותרים, ואחריו שכבה של קישואים. מעל כל התבשיל עם גבינה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.