תבשיל טונה עם אטריות
תבשיל טונה עם אטריות הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 532 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כרישה, חמאה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל אטריות טונה, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל טונה-אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות ביצה עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
לנקז, לשטוף עם מים קרים, ולנקז שוב.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
הוסף כרישה ומבשל, מכוסה, 7 דקות או עד מכרז אבל לא השחמה.
יוצקים חלב; מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 3 דקות או עד הרוטב הוא חלק מעובה.
הסר מהחום, וקצף בגבינה וב -3 המרכיבים הבאים. מקפלים בטונה ואטריות ביצים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 3 ליטר.
מערבבים שמן זית, שום ופנקו; מפזרים על תבשיל.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.