תבשיל טורטיה שעועית שחורה
תבשיל טורטיה שעועית שחורה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. 282 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם זיתים, בצל ירוק, טורטיות תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. הציון הזה יוצא מן הכלל. תבשיל טורטיה שעועית שחורה, מרק טורטיה שעועית שחורה, ו עוגת טורטיה ושעועית שחורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול שלבו את הבצל, הפלפלים, העגבניות, רוטב הפיקנטה, השום והכמון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את השעועית.
מורחים שליש מהתערובת ב -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם ארבע טורטיות ו 2/3 כוס גבינה. חזור על שכבות; למעלה עם שעועית שנותרה.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד לחימום.
מניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.