המתכון תבשיל טורטליני בקר איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -10 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 455 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות לאסוף תרד התינוק, סלרי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו תבשיל טורטליני איטלקי לבישול איטי, תבשיל בקר איטלקי, ו תבשיל בקר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
בתנור הולנדי, בשר בקר חום ב 2 כף שמן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו את הקישואים, הבצל, הסלרי והגזר בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום, אורגנו, בזיליקום מיורן; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מחזירים בקר למחבת; מוסיפים את העגבניות, המרק, הסוכר והפלפל שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים טורטליני ותרד. מחזירים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 7-9 דקות או עד שהטורטליני רך.