קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות98
מגזין

תבשיל טלה אביבי

תבשיל טלה אביבי
תבשיל טלה אביב הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 941 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 62% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם לחג הפסחא . אם יש לכם חרדל דיז'ון חלק, גזר, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 97% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל טלה ופטריות , תבשיל טאג'ין טלה , והסודלתבשיל סיר טלה המיידי הטוב ביותר אי פעם .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
עבורי, גזרים קטנים ופרצ'ינים מסמלים את תחילת עונת האביב. מתכון התבשיל הזה חוגג את זה בשבילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פרסניפס, שטוף ומקולף היטבפרסניפס, שטוף ומקולף היטב
4
מחממים תנור הולנדי על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, השתמשו במלקחיים מתכת כדי לסדר את הטלה, בשכבה אחת, בשמן החם. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מוציאים את הבשר ומעבירים אותו לקערה בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום והסוכר החום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפסטונים והגזר ומבשלים עד שהם מתרככים מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵףכָּתֵף
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הוורמוט, עלי הדפנה, החרדל, הבשר המושחם, עצמות הטלה והציר. מערבבים לאיחוד ומכניסים את הסיר למרכז התנור, ללא כיסוי. מבשלים עד שהבשר רך כאשר מחוררים אותו בקצה סכין, בערך 1 עד 1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצמות טלהעצמות טלה
ורמוטורמוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
רגע לפני ההגשה, שמים מחבת יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה ומצפים אותה בשמן זית. לאחר החימום, מוסיפים את שיני השום הנותרות ואת הלחם הפרוס וטוסט משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים את הטוסט מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוציאו את התבשיל מהתנור והשתמשו בכף גדולה כדי להרחיק עודפי שומן או זיהומים מהשטח של הרוטב ולהסיר את העצמות. טועמים לתיבול. מערבבים פנימה את ירקות החרדל והאפונה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מגישים מיד עם טוסט.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור