תבשיל טלה אביב הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 941 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 62% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם לחג הפסחא . אם יש לכם חרדל דיז'ון חלק, גזר, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 97% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל טלה ופטריות , תבשיל טאג'ין טלה , והסודלתבשיל סיר טלה המיידי הטוב ביותר אי פעם .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
עבורי, גזרים קטנים ופרצ'ינים מסמלים את תחילת עונת האביב. מתכון התבשיל הזה חוגג את זה בשבילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
שמן זית, לקלייה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פרסניפס, שטוף ומקולף היטב
4
מחממים תנור הולנדי על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, השתמשו במלקחיים מתכת כדי לסדר את הטלה, בשכבה אחת, בשמן החם. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מוציאים את הבשר ומעבירים אותו לקערה בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום והסוכר החום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפסטונים והגזר ומבשלים עד שהם מתרככים מעט, כ-5 דקות.
מוסיפים את הוורמוט, עלי הדפנה, החרדל, הבשר המושחם, עצמות הטלה והציר. מערבבים לאיחוד ומכניסים את הסיר למרכז התנור, ללא כיסוי. מבשלים עד שהבשר רך כאשר מחוררים אותו בקצה סכין, בערך 1 עד 1 1/2 שעה.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזיר
7
רגע לפני ההגשה, שמים מחבת יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה ומצפים אותה בשמן זית. לאחר החימום, מוסיפים את שיני השום הנותרות ואת הלחם הפרוס וטוסט משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים את הטוסט מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוציאו את התבשיל מהתנור והשתמשו בכף גדולה כדי להרחיק עודפי שומן או זיהומים מהשטח של הרוטב ולהסיר את העצמות. טועמים לתיבול. מערבבים פנימה את ירקות החרדל והאפונה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman