תבשיל טלה אירי
תבשיל טלה אירי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 208 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לך רגל של בשר כבש, מלח ופלפל טחון, טימין הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. מתכונים דומים: תבשיל טלה אירי, תבשיל טלה אירי, ו תבשיל טלה אירי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מלח ופלפל נתחי כבש. בתנור הולנדי גדול עמיד, לטגן את הבשר בשני השמנים עד השחמה מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר מהתנור ההולנדי ומניחים בצד.
באותו תנור הולנדי, לטגן את הסלרי, כרישה ובצל עד צליעה, על 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים עם כוסברה ותימין ומוסיפים את העגבניות. החזירו את הבשר לתנור ההולנדי.
מוסיפים את מרק הבשר, מכסים ואופים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 2 שעות.