תבשיל טלה אירי
המתכון תבשיל טלה אירי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו 45 דקות. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. 979 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם קמח, מים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 95%, המנה הזו נהדרת. נסו תבשיל טלה אירי, תבשיל טלה אירי, ו תבשיל טלה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
שים טלה, מלח, פלפל וקמח בקערת ערבוב גדולה. לזרוק בשר מעיל באופן שווה. בשר חום במחבת עם שומן בייקון.
מניחים בשר לתוך סיר המניות (להשאיר 1/4 כוס שומן במחבת).
מוסיפים את השום והבצל הצהוב ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מתפיחים מחבת עם 1/2 כוס מים ומוסיפים את תערובת השום-בצל לסיר הציר עם חתיכות בייקון, ציר בקר וסוכר. מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים לסיר גזר, בצל, תפוחי אדמה, טימין, עלי דפנה ויין. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך 20 דקות עד שהירקות רכים.