תבשיל טלה דו-תפוחי אדמה עם שום קלוי
תבשיל טלה דו תפוחי אדמה עם שום קלוי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 283 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בצל, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל טלה ובטטה, תבשיל טלה, תפוח אדמה וכרישה, ו תבשיל טלה עם מנגולד שוויצרי וטוסטים של שום-פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש השום (אין לקלף או להפריד את הציפורן). לעטוף את ראש השום בנייר כסף.
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד שהם רכים; מצננים 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. מחק עורות.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד שהם רכים וזהובים.
מוסיפים 4 שיני שום; מטגנים 1 דקה. כף תערובת בצל לקערה.
מניחים קמח בקערה רדודה או בצלחת פאי. כבש טלה בקמח, מנער עודף.
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית מתערובת הטלה; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים 6 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים טלה שחום לתערובת הבצל. חזור על ההליך עם תערובת הטלה שנותרה, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
להוסיף יין למחבת, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים. מערבבים פנימה תערובת טלה ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד כבש הוא רק רך.
מערבבים פנימה תפוחי אדמה ופטרניפ. מכסים ומבשלים 30 דקות. מערבבים פנימה שום קלוי, נותרים 1/2 כפית מלח, נותרים 1/4 כפית פלפל ורוזמרין; מבשלים 10 דקות.