תבשיל טלה ופטריות
תבשיל טלה ופטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שום, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל טלה ופטריות, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.
הוראות
בסיר לחץ של 6 ליטר מעל חום גבוה, לעתים קרובות מערבבים כבש עד השחמה, כ -15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר כבש לקערה.
בינתיים, לשטוף פטריות נפוצות, לקצץ קצות גזע, ורבע פטריות. שוטפים שיטאקים, משליכים גבעולים וחותכים.
בבישול, מערבבים פטריות נפוצות, שיטאקים, בצל, גזר, שום ופנצ ' טה עד בצל משחימים קלות, כ -10 דקות.
מוסיפים כבש ומיצים, יין, בזיליקום, רוזמרין וציפורן.
סיר חותם. בעקבות הוראות היצרן, להביא ללחץ מרבי (15 lb.); התאמת חום לייצב את קצב הבישול. לבשל 20 דקות. לשחרר לחץ במהירות, מים קרים זורמים על מחבת.
מחבת פתוחה. אם תרצה, בטל ציפורן.
מערבבים קורנפלור עם 2 כפות מים ומערבבים לתערובת, ולאחר מכן מערבבים תבשיל מעל חום גבוה עד רותחים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם פירה או אורז מבושל.