קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

תבשיל טלה ושעועית לבנוני

תבשיל טלה ושעועית לבנוני
נסו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), כבש ונזיד שעועית ירוקה עם כוסמין (פארו), ו כבש מצופה זית עם תבשיל שעועית אדזוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 3 אינץ ' בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים היטב במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להביא כבש, בהראט, ומים (9 כוסות) לרתיחה בסיר כבד 6-8 ליטר, ולאחר מכן תערובת ומבשלים במרץ, מכוסה, עד הבשר הוא כמעט רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בהראטבהראט
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים שעועית ומבשלים, חשופים, עד שעועית מכרז, על 1 שעה יותר. בינתיים, שמן חום על חום מתון במחבת כבדה 12 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב, עד בצל הם זהובים ורכים חיוורים, 8 עד 10 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. כאשר שעועית רך, מערבבים בתערובת בצל עגבניות ומבשלים עד רק מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
* תערובת מזרח תיכונית ואפריקאית של תבלינים טחונים שמכילה בדרך כלל allspice, קינמון, ציפורן, כמון, מאראס צ ' ילה ופלפל שחור. זמין בשווקים במזרח התיכון ובמטבח פורמג ' יו (888-212-3224; formaggiokitchen.com).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1
תבשיל יכול להיעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום. לחמם בסיר 5 עד 6 ליטר מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח