תבשיל טלה ושעועית לבנוני
נסו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), כבש ונזיד שעועית ירוקה עם כוסמין (פארו), ו כבש מצופה זית עם תבשיל שעועית אדזוקי (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 3 אינץ ' בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
להביא כבש, בהראט, ומים (9 כוסות) לרתיחה בסיר כבד 6-8 ליטר, ולאחר מכן תערובת ומבשלים במרץ, מכוסה, עד הבשר הוא כמעט רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מוסיפים שעועית ומבשלים, חשופים, עד שעועית מכרז, על 1 שעה יותר. בינתיים, שמן חום על חום מתון במחבת כבדה 12 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב, עד בצל הם זהובים ורכים חיוורים, 8 עד 10 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. כאשר שעועית רך, מערבבים בתערובת בצל עגבניות ומבשלים עד רק מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
* תערובת מזרח תיכונית ואפריקאית של תבלינים טחונים שמכילה בדרך כלל allspice, קינמון, ציפורן, כמון, מאראס צ ' ילה ופלפל שחור. זמין בשווקים במזרח התיכון ובמטבח פורמג ' יו (888-212-3224; formaggiokitchen.com).
תבשיל יכול להיעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום. לחמם בסיר 5 עד 6 ליטר מעל חום מתון.