קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

תבשיל טלה ושעועית לבנוני

תבשיל טלה ושעועית לבנוני
נסו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), כבש ונזיד שעועית ירוקה עם כוסמין (פארו), ו כבש מצופה זית עם תבשיל שעועית אדזוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 3 אינץ ' בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים היטב במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להביא כבש, בהראט, ומים (9 כוסות) לרתיחה בסיר כבד 6-8 ליטר, ולאחר מכן תערובת ומבשלים במרץ, מכוסה, עד הבשר הוא כמעט רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בהראטבהראט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים שעועית ומבשלים, חשופים, עד שעועית מכרז, על 1 שעה יותר. בינתיים, שמן חום על חום מתון במחבת כבדה 12 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב, עד בצל הם זהובים ורכים חיוורים, 8 עד 10 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. כאשר שעועית רך, מערבבים בתערובת בצל עגבניות ומבשלים עד רק מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
* תערובת מזרח תיכונית ואפריקאית של תבלינים טחונים שמכילה בדרך כלל allspice, קינמון, ציפורן, כמון, מאראס צ ' ילה ופלפל שחור. זמין בשווקים במזרח התיכון ובמטבח פורמג ' יו (888-212-3224; formaggiokitchen.com).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1
תבשיל יכול להיעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום. לחמם בסיר 5 עד 6 ליטר מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט