קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל טלה מטוגן עם זנגביל

תבשיל טלה מטוגן עם זנגביל
תבשיל טלה מטוגן עם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנפלור, זנגביל, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו תבשיל טלה מטוגן, צלעות כבש מטוגנות עם ג'ינג'ר וחמש תבלין, ו כבש מטוגן עם צ'ילי, אננס מרוסק, עשב לימון וג' ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב 1/2 כוס מים רותחים ופטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו לעמוד 15 דקות; לנקז, שמירה על נוזל השרייה. להשליך גבעולים; פקקי פרוסות דק.
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
להוסיף תערובת כבש; לטגן 4 דקות. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום; מבשלים 40 דקות. לחשוף ולהביא לרתיחה; להוסיף גזר, פטריות, ונוזל שמור. מבשלים 5 דקות, או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מוסיפים רוטב צדפות וכוסברה; מגישים עם אטריות אורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
אטריות אורזאטריות אורז
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ