תבשיל טלה מנטה הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -31 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 452 קלוריות . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ג'לי נענע, יין אדום, שאלוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל טלה חריף עם תמרים, נענע ופטרוזיליה גרמולטה , טלה עם סלסת נענע וסלסת טלה עם נענע .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את הבשר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה משחימים בשר ובצלי שאלוט בשמן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העבר ל-5 או 6 qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מערבבים פנימה את המרק, תפוחי האדמה, הבטטה, הגזר, הפרסניפס והשום. מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבשר רך. מערבבים פנימה ג'לי; מפזרים בייקון.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.