קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

תבשיל טלה מנטה

תבשיל טלה מנטה
תבשיל טלה מנטה הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -31 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 452 קלוריות . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ג'לי נענע, יין אדום, שאלוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל טלה חריף עם תמרים, נענע ופטרוזיליה גרמולטה , טלה עם סלסת נענע וסלסת טלה עם נענע .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את הבשר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה משחימים בשר ובצלי שאלוט בשמן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
העבר ל-5 או 6 qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הוסף לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מערבבים פנימה את המרק, תפוחי האדמה, הבטטה, הגזר, הפרסניפס והשום. מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבשר רך. מערבבים פנימה ג'לי; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.