תבשיל טלה מסורתי
תבשיל טלה מסורתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר טלה, פלפל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל סלבדורי מסורתי, תבשיל צ'יליאני מסורתי, ו תבשיל אירי מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, בשר חום ב 1 כף שמן על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
הסר עם כפית מחוררת; להפריש.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והשמן שנותר למחבת. מבשלים במשך 5 דקות או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק, מלח, פלפל וכבש; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום. מכסים ואופים ב 350° במשך 50-60 דקות או עד בשר וירקות במכרז.
עם כפית מחוררת, להסיר בשר וירקות לקערה גדולה; להפריש ולשמור חם.
יוצקים מיצי פאן לתוך קערה אחרת; להפריש.
בתנור ההולנדי, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה להקציף במיצי פאן. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים את הפטרוזיליה, עירית, טימין, בשר וירקות; חום דרך.